Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (107)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pamatuje Dobu ledovou? Taky byla pro Vás nejvtipnější veverka, která se snažila schovat svůj žalud? Tady je to podobně. Sedlo mi to asi o trochu víc než první díl. Je to stále jen pro ty nejmenší, takže rodiče absolutně nic nepřekvapí. Naštěstí má ale film triumf, který mě bavil v podobě tří malinkatejch očkatejch ptáčků, kteří, během hlavního příběhu, se snaží získat zpět vajíčka, které jim furt a furt nějak utíkají. Je to pitomý, hloupoučký, ale většinou i celkem zábavný a hlavně roztomilý. Díky se dá pokračování Angry Birds celkem přežít. Podruhé to už ale neuvidím. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl za veľmi zvláštnych okolností a tak som si povedal, že si z toho urobím tradíciu a tieto nasraté vtáky budem kukať v kine. Dvojka opäť prináša zaujímavý príbeh, posolstvo a jednu skvelú scénu, takže od jednotky sa nejak extra nelíši. Divák sa aj zasmeje, aj zamyslí, hlavne sa nenudí, má to spád a rozumnú minutáž. 2 z 5 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Angry Birds Movie 2" sa podľa mňa poučil z chýb svojho predchodcu a narozdiel od veľmi priemerného a nie veľmi vtipného filmu nám naservírovali dobrý film s dobrým humorom, ktorý ma skutočne miestami poriadne pobavil. S hrdinami som si to užil oveľa viac, príbeh bol podľa mňa lepšie napísaný a hlavne si myslím, že tu máme skutočne vtipné dobrodružstvo. Animácie opätovne na vynikajúcej úrovni a dokonca mám pocit, že sa o niečo aj vylepšili. A to ma dosť teší. Na film sa skvele pozeralo. Boli tu skutočne dobré gagy, na ktorých to v podstate celé stojí. Neviem čo viac o tom ani povedať. Je to proste skutočne vtipný film, na ktorom sa pobavia aj malí aj veľkí. A okrem toho by som povedal, že je tu aj dobre ukázaný charakter práve nášho hlavného hrdinu Reda, ktorý má strach, že už ho nebudú mať obyvatelia vtáčieho ostrova radi. A preto chce stále byť hrdinom, ktorým sa po prvom filme stal. Prímerie s prasatami je podľa mňa dobré a ukazuje, že aj nepriatelia môžu spolupracovať. Ku koncu sa dokonca objaví ešte aj jedno veľké prekvapenie, ktoré bolo podľa mňa fakt super. Vynálezy boli super. Ako sprej neviditeľnosti, po ktorom už budete neviditeľní navždy. Alebo detektor orlov, ktorý potom stále ziape - "Nablízku je orol!" Ak máte deti a chcete, aby si užili dobrú komédiu, tak choďte do kina a užite si to. Myslím si, že budete spokojní. A hoci nie všetky fóry fungovali a ku koncu to skĺzne do klišé zóny, tak stále si film dokázal udržať moju pozornosť a práve vďaka toľko spomínanému humoru ma udržal. Hodnotenie: B+ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druzí "Vztekláci" se nesnaží o nic víc než pobavit - a to zejména dětské publikum, jelikož dospěláckých vtipů a narážek zde moc není. Celý děj je v podstatě jedno velké klišé, které nemá téměř čím překvapit, nicméně to pěkně utíká a za trojici ptáčat na honbě za vejci, ptačí převlek a soundtrack plný známých hitů si druzí Angry Birds ty průměrné tři hvězdy zaslouží. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Detinské, primitívne, nekreatívne a príbehovo obrovské NIČ. No napriek tomu nesklamalo, ba naopak, naplnilo moje očakávania. Toto je presne ten typ hollywoodskeho blockbuster animáku, ktorý vznikol čisto len za účelom zisku. Veď na deťoch sa vo filmovom biznise zarába predsa najlepšie. Decko vždy príde aj s aspoň jedným rodičom, ktorý musí paradoxne za svoj lístok nedobrovoľne zaplatiť viac. Každopádne, nerobím si ilúziu o pixaroch. Každý (skoro) film je vytvorený pre 💰💰💰, avšak niektoré majú aj pridanú hodnotu. Toto by malo pri rozprávkach platiť dupľom. Akože, načo je dobrá takáto ********?!? Okej, to som sa trošku opustil, teraz k veci: Naozaj je to strašná bieda, aspoň čo sa príbehu týka. Logiku tu radšej ani nespomeniem. Animačne fajn - pekné, farebné (veď bodaj by nie). Postavy sa tiež celkom dajú zniesť (najmä king Pepa, drobci a ten žltý turbo sú obzvlášť vydarení), + sa mi páčila nutnosť spolupráce medzi Prasatami a Vtákmi (nelietavými). Humorná stránka, ktorou je to celé prešpikované do maxima, je vtipná len na absolútne minimum. Vtipy skrátka celé zle. Napriek tomu sa pár slušných scénok našlo. Jednotka ma celkom bavila až do samotného konceptu hry - vystreľovania vtákov z praku. Prvému filmu teda zakomponovanie konceptu populárnej videohry za mňa vôbec nevyšiel (nič iné však nie je toho dôvodom ako scenáristická lenivosť). Dvojka ho zase pre istotu absolútne nevyužíva (mimo dopravy v úvode). Ja sa aj z tohto dôvodu pýtam, čím by boli tieto dva filmy, keby nemali na sebe nálepku Angry Birds? No finančne úspešnými hitmi určite nie... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)
  • Když Leonard (hlavní vepř) přijde za Rudohněvem sestavit tým, je venku tma, ovšem v další scéně, kdy navšítí Bombase a Žluťase, se děj odehrává ve dne. (PAULOO)
  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama