foto

Chris Mansfield

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hippie Hippie Shake
2015 Skin Traffik
2013 Uzavřený kruh
2011 Johnny English se vrací
2009 May Countain Nuts (TV film)
2008 V plamenech
Velký den slečny Pettigrewové
2007 Bourneovo ultimátum
Sick House, The

TV seriály

2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Missing Link (S01E04)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S07E04)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace