foto

Chris Mansfield

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hippie Hippie Shake
2015 S kůží na trh
2013 Uzavřený kruh
2011 Johnny English se vrací
2009 May Countain Nuts (TV film)
2008 V plamenech
Velký den slečny Pettigrewové
2007 Bourneovo ultimátum
Sick House, The

TV seriály

2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Missing Link (S01E04)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S07E04)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace