Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dvojku považuji za určitě slabší, přestože casting je lepší. Vtipnějších scén moc není a jedna asíjská uklízečka jaro nedělá. Gillian Anderson se ukazuje býti trefou do černého. English má k ruce ovšem horšího pomocníka. V této sérii nejsou zápletky tím co by divák musel řešit, ale tady se prostě nezadařilo. Potitulková scéna v kuchyni se povedla. Třeba někdy příště Johnny... 40% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak, ako v prvej časti siahli po menách ako John Malkovich a Natalie Imbruglia, siahli po významných osobách aj tento raz. Vo filme zhliadnete Dominica Westa, Gillian Anderson a Pierca Brosnana. Áno, je to tak. Na plátne je opätovne Scullyová, tento raz ako šéfka MI7. A tak ako dobre sa na ňu pozeralo pred cca pätnástimi rokmi, ani dnes sa nič nezmenilo a herečka je stále sexi dračica. Som rád že Atkinson nezostal len pri Beanovi i keď jeho filmografia nieje dlhá. Čo je škoda. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

ani zdaleka tak dobré jako první díl, který ještě byl "originální" a elegantní se skvělým Malkovichem. Tady prostě došel docela dech a tvůrci si jenom nabrali plno postav z Bonda, plno motivů z bondovek či drabinovek a Westova postava prostě nudila. Na druhou stranu rozhodně to nebylo horší než průměr, protože Atkinson má v zásobě stále dost vtipných grimas, jeho shaolin mód v Hong Kongu je parádní a takové scény s uklízečkou i přes všechnu neoriginalitu prostě nemají chybu. Plus možná i celá hvězda za nádhernou Rosamund Pike. Ale chlapecký agent Tucker docela rožčiloval. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Děs běs. Zatímco Mr.Bean je záležitost spíše pro dospělé, oba dva filmy s Johny Englishem jsou spíše pro děti. Soudím tak podle stupidního humoru, který v mnoha místech hraničil s trapností. Copak se někdo může zasmát např. tomu, když si English sedne na gymnastický míč, spadne z něj na záda a heká u toho ? Zatímco u Beana mají grimasy jasný smysl, zde se Atkinson podivně pitvoří a sám jistě cítil, že je to nucené, tlačené na pilu... Ani narážky na bondovky moc nefungovaly. Škoda, že Jouhnyho nenechali v tomto díle zemřít z rukou šikmooké Viktorky čističky.... * ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jako slet gagů dobré. Jen Atkinson zestárl a nejsem zrovna fanynkou té repetitivní hudby. Celý film působí jako jedna velká honička, už se tu začíná parodovat i hongkongská vlna Bruce Leeho i Jackieho Chana, v parodii na Bondovky je snímek ambicióznější než minule, ale dojem potom na rozpacích. Trans šéfka překvapila, nový kolega doplňuje dobře a bez výhrad, ale i tak se zasteskne po ostatních z bývalé trojky. Závěr lulz! ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • Rowan Atkinson (Johnny English) toto pokračování natáčet nechtěl, byl však přemluven produkčním týmem. (Indy21)
  • Film sa natáčal v Londýne a Welwyn Garden City (Anglicko, Veľká Británia) a v Hongkongu a Macau od septembra 2010. (Arsenal83)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama