Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JDE O NEJVĚTŠÍ A NEJOSTŘEJI SLEDOVANÝ PŘÍPAD V BRITSKÉ HISTORII…“ /// Když mrdne v palici poblázněnejm Pačuáncům, dá se čekat, že někde brzo mrdne dodávka plná trhavin a Farroukh Erdogan se tak může přesvědčit o spravedlnosti a transparentnosti britskýho právního systému. Po nudným úvodu, jenž ovšem slouží k vysvětlení rozdílů mezi neveřejným a veřejným jednáním a fungování soudu při předkládání tajnejch důkazů si na svý přijdou fandové (i fanynky) konspiračních teorií. Lehce napínavý je odhalování důkazů o vině-nevině a celej ten čas příprav na soudní proces, ze kterýho nevede správná cesta, pěkně ubíhá. Chybí mi jen víc prožitků. Zdaj se mi tam takový bezkrevní a ta 4* ze mě nejde. (ani násilím Ahmede!) I když bych s ní problém neměl (jau!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jdou po mně. Neustále! (Kdo? Všichni!). 2.) Prodávám dodávku a chce ji koupit nějakej Arab. Nebo je to Turek? 3.) Thx za titule ,,September“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tenhle snímek tak moc nebabral ve vztazích postav, jejichž vzájemné propojování je naprosto zbytečné, a prostě se jen zaměřil na soud a to celé bylo natočeno syrově, skoro až bez emocí, možná by to byl i výjimečný film, ale takhle je to soudní drama, které je kombinováno s thrillerem a vlastně i romancí. Člověk se ale ptá proč, protože takhle je to jen jeden z mnoha, i když Bana zase jednou ukazuje, že nemusí ve filmu umřít, aby byl snesitelný. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli šlo o nějaký napínavý thriller, ale určitě vím, že se nám to pěkně všechno zamotalo a zamíchalo dokupy a děj diváka táhne na všechny strany a přitom nikam. Bana i Hallová odvedli dobrou práci, ovšem jelikož šlo o kruh s přídavným jménem uzavřený, bylo od začátku vše jasné. Prostě není jiné východisko než... Ale na to se podívejte sami. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný listopadový den. Skoro poledne. Bomba v nákladním autě v britské metropoli však změní životy stovek lidí na dlouhé měsíce. Původní vyšetřovatel si údajně vzal život, takže se na scénu dostává Eric Bana a v jiné roli i jeho bývalá přítelkyně Rebecca Hall. A začne vyplouvat na povrch, že tajné služby podle všeho vše zatajily tak, až to pěkně pokálely. Čeká nás klišovité přehrabování se v profilech, kecy o národní bezpečnosti. A naštěstí pak i trochu živějších dialogů a vydařená paralelní akce. A díky bohu i nepřekombinovaný děj. Konspirační věci můžu, jen to chtělo víc péče. Fajn titulková pasáž. Celkově lehký nadprůměr, jen si to chtěl celé víc užít/prožít. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Z konšpiračných (a) politických trilerov vieme, že tajné zložky sú brutálni grázli a že sú neschopné. Buď sú grázli preto, že sú neschopné, alebo naopak. Ale to je jedno, dôležité je, že sa nájde vždy niekto, kto s nimi bude bojovať. Väčšinou úspešne, alebo aspoň niečoho dosiahne. Najlepšie, ak ide o zapálený pár fešného advokáta a fešnej advokátky. To preto, aby sme sa cez ich dialógy dozvedali priebežné info. Prečo ich však musí spájať dementná romanca? Klišé je v tomto inak závažnom filme dosť, nevynímajúc základnú scenáristickú kostru. Nerozmýšľajte na nimi, film je dosť napínavý na to, aby ste si ho užili bez frflania. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama