foto

Tibor Vadaš

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Celý svet nad hlavou (TV film)
Kľúče od mesta (TV film)
1979 Cnostný Metod
Ruy Blas (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
1973 Vrchárska balada (TV film)
1967 Volanie démonov
1965 Obchod na korze

TV seriály

1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace