foto

Tibor Vadaš

  • nar. 27.2.1908
    Liptovské Revúce, Slovensko, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.6.1987 (79 let)
    Prešov, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Celý svet nad hlavou (TV film)
Kľúče od mesta (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
Richtársky tanec (TV film)
1979 Cnostný Metod
Kamarátky
Ruy Blas (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
1976 Keby som mal dievča
1973 Vrchárska balada (TV film)
1972 Človek na moste
1967 Volanie démonov
Zem (TV film)
1965 Obchod na korze
1964 Cena ticha (TV film)

TV seriály

1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace