foto

Per Ragnar

  • nar. 29.5.1941 (79 let)
    Kalmar, Kalmar län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operation Ragnarök
X&Y
2011 Maria Wern - Černý motýl
2009 Kenny Begins
Psalm 21
2008 Ať vejde ten pravý
Mellan 11 och 12 (TV film)
2006 Mirakel
2005 Bouře
1999 Hälsoresan - En smal film av stor vikt
På sista versen (TV film)
1998 Polykačka ohně
Smlouva na smrt
1997 Under ytan
1978 Chez nous
1977 91:an och generalernas fnatt
1976 Predikare-Lena (TV film)
1974 Domaren (TV film)
Gustav III (TV film)
1969 Biprodukten (TV film)
En dröm om frihet
1968 Exercis (TV film)
Korridoren

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2016 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
2000 Hotel Seger (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1988 Polisen som vägrade ta semester (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1968 I samma rum (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky