foto

Benito Sagredo

  • nar. 1977
    Burgos, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Camas
Diario de Carlota, El
2009 Přicházím s deštěm
2008 Vida en rojo, La
2007 13 růží
Klub sebevrahů
2006 Goyovy přízraky
Já jsem Juani
2005 Nejdelší penalta na světě
2003 Čtvrté patro
2001 Sedm na útěku

TV seriály

2014 Bajo sospecha (TV seriál)
Ciega a citas (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
¿Quién da más? (S02E05)
Coser y cantar (S02E04)
Días de gloria (S02E03)
další epizody (8)
2011 Homicidios (TV seriál)
2010 V zajetí vášně (TV seriál)
2009 Doctor Mateo (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Lalola (TV seriál)
MIR (TV seriál)
2005 A tortas con la vida (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky