foto

Arta Dobroshi

  • nar. 2.10.1979 (40 let)
    Priština, Kosovo, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stray
2012 Trois mondes
2011 3 fois 20 ans
2010 Dítě
2008 Mlčení Lorny
Smutek paní Šnajderové

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)

Hudební videoklipy

2016 Massive Attack: Come Near Me (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)