foto

Ivo Dolder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich (TV film)
Stav nouze
1996 Das verletzte Lächeln (TV film)
1992 De zondagsjongen

TV seriály

1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace