foto

Benjamin Ikes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Vadí nevadí
2017 Magical Mystery aneb Návrat Karla Schmidta
2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Stromberg - Der Film
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
2001 Der kleine Mann

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S06E03)
Özgür (S06E02)
Sind Sie sicher? (S06E01)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Der Fluch (S04E04)
Fleischfresser (S03E01)
Auftrag aus dem Jenseits (S02E05)
další epizody (4)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schottys Kampf (S02E03)
Die Challenge (S02E02)
Über den Wolken (S02E01)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
Nicht über mein Sofa (S01E03)
Spuren (S01E02)
další epizody (4)
2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)

Dokumentární

2003 Golden Lemons

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace