foto

Katarzyna Tatarak

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Światło odbite

TV seriály

2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 3 (S03E03)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Abstrakcja (E38)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace