foto

Katarzyna Tatarak

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Wielkie rzeczy: System (TV film)
1989 Światło odbite

TV seriály

2019 Na dobre i na złe (TV seriál)
Lustrzane odbicie (S21E16)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 3 (S03E03)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Magiczne zwierciadło (S12E02)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2009 Siostry (TV seriál)
Paweł i Gaweł (E09)
Miłość Filipy (E08)
Rodzicielski zakaz (E05)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Towar (S01E11)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieoczekiwane wiadomości (S03E36)
Zagadkowa przypadłość (S03E31)
Przestępca czy ofiara (S03E25)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Abstrakcja (E38)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky