foto

Henryk Talar

  • nar. 25.6.1945 (75 let)
    Kozy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pętla
2019 Inny świat (TV film)
2018 Klér
Prymas Hlond (TV film)
2016 Malý Jakub
Sługi boże
2014 Sblížení
2013 Sęp
2010 Trik
2009 Hel
Magic Stone, The
2007 Futro
2006 Palimpsest
Szatan z siódmej klasy
2002 Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
2001 Jutro będzie niebo
Kameleon
Zaklínač
2000 Prymas - Trzy lata z tysiąca
1999 Torowisko
1996 Joannina dobrodružství
1995 Daleko od siebie
Za co?
1994 Molba o proščenii
1993 Kraj świata (TV film)
1991 Enfants du vent, Les
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 Piggate
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Stan strachu
Wigilia
1989 Tak mě radši zabij, poldo!
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
Virtuti (TV film)
1988 Chichot Pana Boga (TV film)
Na stříbrném glóbu
Věrni zůstaneme
1987 Wielki wóz (TV film)
1985 Dluznicy smierci
Kdo je ten muž?
Zátah
1983 Co dzień bliżej nieba
Der Aufenthalt
1981 Boldyn
Okolí klidného moře
Úkryt (TV film)
1980 Dzień Wisły
Prom do szwecji
1978 Mrtví vrhají stíny
Nebožtík za oceánem
1977 Okragly tydzien
1974 Opowiesc w czerwieni
1969 Sůl černé země

TV seriály

2021 Rysa (TV seriál)
2020 Archiwista (TV seriál)
Przeszłość cię dopadnie... (E13)
Zniknięcie starszej pani (E12)
Dwa razy śmierć (E11)
další epizody (13)
2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyzwolenie Łazarza (S19E09)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 39 i pół (TV seriál)
Wymiar sprawiedliwości (S03E03)
2008 Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Perła (E11)
Kocury (E07)
Kryminalni (TV seriál)
Spokojna przystań (S08E03)
2007 Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Na sposoby są sposoby (E02)
Niech żyje cesarz i jeszcze kilka innych osób (E01)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
Episode 21 (S03E21)
Episode 18 (S03E18)
další epizody (4)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Narodziny (S05E15)
Idealna para... (S05E03)
Kariera (S05E02)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 8 (S02E08)
Episode 14 (S01E14)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Oko za oko, cz. 1 (S04E27)
Mamusia, cz. 2 (S04E26)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Kolorowa precyzja (S05E03)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Falwick (E12)
Marigold (E11)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1995 Sukces... (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
Wakacje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky