foto

Brien Varady

  • nar. 21.6.1961 (58 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Visible Scars
2006 Střepina
2001 Jízda do pekel
1997 Naked in the Cold Sun
1994 Ďábelská svůdkyně
1988 Darkness
1983 U konce s dechem
1980 Blázni ve vězení
Off the Minnesota Strip (TV film)
1978 Like Mom, Like Me (TV film)

TV seriály

1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dar (S02E13)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Captains and the Kings (TV seriál)
Family (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace