foto

Richard H. Landau

  • nar. 21.2.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.9.1993 (79 let)
    Century City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Massacre Harbor
1965 Fort Courageous
1959 Barakuda čeká
1958 Born Reckless
Frankenstein 1970
Violent Road
1957 Hell Bound
The Girl in Black Stockings
Voodoo Island
1956 Hot Cars
The Man Is Armed
1955 Glass Cage, The
The Quatermass Xperiment
1954 Mask of Dust
Murder by Proxy
1953 Great Jesse James Raid, The
Sins of Jezebel
Spaceways
The Flanagan Boy
1952 Stolen Face
1951 FBI Girl
Lost Continent
1950 Johnny One-Eye
1949 The Crooked Way
Wild Weed
1946 Little Iodine - původní scénář
The Secret of the Whistler - původní scénář
1945 Zpátky do Bataan
1944 Dark Shadows
1943 Who's Superstitious?

TV seriály

1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Run, Joe, Run (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1971 Four Rode Out

TV seriály

1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace