foto

Anatolij Těrpickij

  • nar. 5.5.1956 (64 let)
    Minaki, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skazki Rubljovskogo lesa (TV film)
2017 Sžigaja mosty
2016 Moroz po kože
2014 Něrealnaja Ljubov
2012 1812. Ulanskaja ballada
2010 Oko za oko (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
2007 Čaklun i Rumba
2006 Poslední obrněný vlak
2004 Bezejmenná kóta
Dunechka
1998 Kontrakt so smerťju
1995 Lato miłości
1991 Siwa legenda
1989 Gu-Ga
Věčnyj muž
1987 Voskresnyj děň v adu
1986 Neptunova slavnost
1985 Mámo, žiju!
Snajpery
1983 Dělo dlja nastojaščich mužčin

TV seriály

2019 Jedinstvennaja radosť (TV seriál)
Otčim (TV seriál)
2018 Ispravlennomu veriť (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Mať za syna (TV seriál)
Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
Ljubov, kotoroj ně bylo (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Parfjumerša (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Vyjti iz čulana (E11)
2009 Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Pokazatělnoje vystuplenije (E21)
Veduščij-vedomyj (E16)
Slovo česti (E15)
další epizody (6)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (6)
2004 Kadeti (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Ot sumy i ot ťurmy (E13)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky