foto

Bob Stoop

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De club van lelijke kinderen
Milujeme medvědy! (TV film)
Wat is dan liefde
2018 Lost & Found
2016 Brimstone
Riphagen
2015 Jack bestelt een broertje
2014 Hartenstraat
2011 Gooische vrouwen
Hříšní lidé města Oss
2010 Garden party (TV film)
Nesvatý
Win/Win
2004 Gebroken rood (TV film)

TV seriály

2019 De Club van Lelijke Kinderen - De Staatsgreep (TV seriál)
2017 Riphagen (TV seriál)
2016 Project Orpheus (TV seriál)
Weemoedt (TV seriál)
2015 4Jim (TV seriál)
De fractie (TV seriál)
Noord Zuid (TV seriál)
Vechtershart (TV seriál)
Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 De deal (TV seriál)
Rechercheur Ria (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2013 Ik ook van jou (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky