foto

Frank Schaafsma

  • nar. 27.11.1964 (55 let)
    Hilversum, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 De zwarte meteoor
1989 Wilde harten
1987 De ratelrat
1986 Bitevní pole cti
1984 Bastille
Schatjes!

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Zonder Ernst (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
We zijn weer thuis (TV seriál)
1984 Schoppentroef (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky