foto

Amber Kelleher-Andrews

  • nar. 31.3.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zuřivá mysl
1996 Krvavý sport 3
Nepustím tě (TV film)
1993 Marilyn a Bobby (TV film)
1992 Round Trip to Heaven

TV seriály

1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Žádný hrnec na hrách (S09E09)
1992 Human Target (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky