foto

Lin Kun Wu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sázka na všechno
2014 Krummerne - Alt på spil
2012 Nerada ruším
2010 Olsnův gang uklízí
2007 Paragraf 15
Tak trochu jiná love story
2005 Číňan

TV seriály

2014 Bankerot (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Krøniken (TV seriál)
Del 19, 1968 (S03E04)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace