foto

Matt Dunkley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Fast Learners
Number 13 (TV film)
Windkracht 10: Koksijde Rescue
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
2000 I Saw You (TV film)

TV seriály

2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Safe as Houses (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stan a Ollie

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace