foto

Mats Flink

  • nar. 7.12.1955 (65 let)
    Västerås, Västmanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Za modrým nebem
2007 August (TV film)
2006 Varannan vecka
1998 Stormen (TV film)
1995 Happy Days
Petri tårar
Sommaren
1990 Kaninmannen
1987 Res aldrig på enkel biljett

TV seriály

2011 Anno 1790 (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2007 Höök (TV seriál)
2001 Kaspar i Nudådalen (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Moneyman (S01E07)
1997 Irma och Gerd (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky