foto

Mikuláš Onufrák

  • nar. 23.9.1941
    Habura, Slovenský stát
  • zem. 4.4.2015 (73 let)
    Zvolen, Banskobystrický, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
1986 Akcia Edelstein
1985 Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1981 Syn človeka (TV film)
1978 Hrdina (TV film)
Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Kastelán (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
Veľkomožní páni (TV film)
1973 Očovské pastorále
1972 Rodinná slávnosť (TV film)
1971 Hľadači svetla
1964 Dvanásta odbila (TV film)
Soľ nad zlato (TV film)

TV seriály

1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
Fatamorgána (E03)

Divadelní záznam

1981 Ďatelinkový štvorlístok (divadelní záznam)
1970 Naše mestečko (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky