foto

Clemens Baumeister

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Tatort - Der höllische Heinz (TV film)
Tatort - Déjà-vu (TV film)
2016 5 Frauen
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2015 Noční můra
2014 Erledigung einer Sache (studentský film)
2013 Zu Risiken und Nebenwirkungen (studentský film)
2009 Jedem das Seine
To jsem já, Helmut (studentský film)
2008 Der zweite Bruder (studentský film)
2007 Böse Bilder

Dokumentární

2010 Vše o mých otcích

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky