foto

Harvey Ashby

  • nar. 31.12.1933
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.1.1997 (63 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Diana: Her True Story (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
That Englishwoman: An Account of the Life of Emily Hobhouse
1979 Talking Parcel, The (TV film)
1975 Obnažený státní úředník (TV film)

TV seriály

1989 Navždy zelená (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Tandoori Nights (TV seriál)
1984 The Secret Servant (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 My Wife Next Door (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 Not in Front of the Children (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky