foto

Bob Hopkins

  • nar. 23.4.1918
    Iowa, USA
  • zem. 5.10.1962 (44 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Tátovy nápady
1962 Saintly Sinners
1961 Bachelor in Paradise
Miláček žen
Podsvětí USA
1960 Bells Are Ringing
1959 Přestřelka v Dodge City
1958 The Narcotics Story
1957 Jeanne Eagels
No Time to Be Young
The Garment Jungle
Vězeňský rock
1956 Autumn Leaves
Best Things in Life Are Free, The
Crashing Las Vegas
Flight to Hong Kong
Over-Exposed
The Opposite Sex
Tím hůř, když padnou
1955 Bring Your Smile Along
I'll Cry Tomorrow
Son of Sinbad
Tight Spot
1954 Alarm (TV film)
She Couldn't Say No
Yankee Pasha
1953 Affair with a Stranger
Cruisin' Down the River
Let's Do It Again
The Caddy
The Kid from Left Field
1952 Connee Boswell and Ada Leonard
1949 The Lucky Stiff
1945 On Stage Everybody

TV seriály

1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Guestward Ho! (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Stage Show (TV seriál)
1953 My Favorite Husband (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 The Abbott and Costello Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace