foto

Wim T. Schippers

  • nar. 1.7.1942 (77 let)
    Groningen, Groningen, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Minoes
1987 Terug naar Oegstgeest
1981 Rigor mortis

TV seriály

1993 Coverstory (TV seriál) - a.z.
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)

Dokumentární

2015 De IJzeren Eeuw (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Summer in the fields
1966 Rape
Tulips

TV seriály

1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1978 Het is weer zo laat! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1967 Summer in the fields

TV seriály

1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1978 Het is weer zo laat! (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1978 Het is weer zo laat! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky