foto

Eliška Müllerová

  • nar. 30.7.1930
    Gánovce, Slovensko, Československo
  • zem. 12.6.2014 (83 let)
    Senica, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Barón (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
Zlodarov les (TV film)
1988 Krasava (TV film)
1987 Tá tajovská voda mútna (TV film)
Zákon rodu (TV film)
1986 Sen o kováčovi (TV film)
1985 Kým rieky vyschnú (TV film)
Veľká náruč (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Bola som z olova (TV film)
Cesta životom (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
1981 Pohľad do zrkadla (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
1979 Lesanka (TV film)
Manželčatá (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Žena úspešného muža (TV film)
1976 Serenáda pre Martinu (TV film)
Skrytou kamerou (TV film)
1975 Objav v lese (TV film)
1973 Statky zmätky (TV film)
Víťazný pád (TV film)
1972 Povíchrica (TV film)
Zlaté rukavice (TV film)
1968 Dvor uprostred neba (TV film)
Vánoce s Alžbětou
Úsmev Mony Lízy (TV film)
1967 Yvetta (TV film)
1965 Ľoška zlodej (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace