foto

Robert Ruth

  • nar. 1936
  • zem. 29.12.2018

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 Operace Boeing 747
1999 Dillinger in Paradise
1998 My Brother Jack
1997 Dilema
Eskorta
1995 Guide to Golf Style and Etiquette
1994 Pulp Fiction: Historky z podsvětí
1992 Gauneři
1990 Lůžkový vlak hrůzy
1988 Navěky svoji?
1987 Vítězové berou vše
1985 Lots of Luck (TV film)
1981 Separate Ways
1980 White Mama (TV film)
1976 Nepřemožitelný bukanýr
1975 Dogpound Shuffle

TV seriály

2001 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Přijíždí Stefanie (S05E17)
Jsi opravdový muž (S05E12)
1998 Chameleon (TV seriál)
Rodokmen: 1. část (S02E21)
Frasier (TV seriál)
Zlobivý pes (S05E18)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)

Dokumentární

1997 Full Tilt Boogie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky