foto

Maia Hansson Bergqvist

  • nar. 16.6.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lyckligare kan ingen vara
2016 Útěk do budoucnosti
2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
2012 Tack för senast
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Muži, kteří nenávidí ženy
2002 Gåvan

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Blodsband: Del 2 (E04)
Blodsband: Del 1 (E03)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Lord Shall Be Our Companion (S01E03)
2010 Wallander (TV seriál)
Vålnaden (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky