foto

Aimée Castle

  • nar. 29.11.1978 (40 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Satanova vyšší dívčí (TV film)
1999 Mladé čarodějnice
Secret Path, The (TV film)
1998 Mr. Headmistress (TV film)
Úspěšné zmizení (TV film)
1997 Americká trojka
Laserhawk
1993 Love & Human Remains
1991 Scanners III
1989 Umývání mozků
1983 Zlo neznámého původu

TV seriály

2001 Dice (TV seriál)
1999 Back to Sherwood (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Or et le papier, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky