Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tmy se už dávno nebojím, a ani v době kdy se u nás seriál vysílal poprvé, jsem se jí nebál, ale některé ty příběhy tenkrát opravdu dokázaly otřást křehkou dětskou psychikou...:) Ale až povyrostete do věku, kdy si řeknete, že všechno, co se děje, jsou jen historky od táboráku Půlnočního Spolku, už to ztratí kouzlo...spíš vás začne zajímat, kdo ty spratky nechává do půlnoci sedět u ohně vprostřed lesa:) ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že asi tak v osmi letech jsem na to koukával na SuperMaxu. Nesměl mi ujít ani jeden díl, viděl jsem snad všechny a tehdy mi to připadalo celý takový hafo strašidelný. Teď bych se nad těmi příběhy spíš pousmál, ale dávám pět hvězdiček a to z nostalgie. Pro kluky a holky do desíti let ideální seriál. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Název, který říká vše... Vždycky mě tyhle mysteriózní náměty na seriály a filmy děsily ale zároveň fascinovaly a zůstaly navždy i s časopisy typu Enigma atd.mým zvláštním rituálem udržovat se v obraze a vědomosti, že je tu ještě něco co mě fascinuje podobně jako hudba nebo filmy. Pamatuju si celkově jen pár příběhů ale pokaždé mi běhal mráz po zádech. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

To se mi líbilo moc. Krásně naivní jako knihovnička Buldoka Stopy hrůzy. Taky na tom občas dělal R. L. Stine. Nejpamátnější byl díl The Tale of the Midnight Madness o tom, jak staré kino zachránil horor ve stylu Nosferatu - ovšem s koncem, ve kterém vyhrál upír... a ten pak opustil stříbrné plátno. Výtečné nápady, chytré zvraty, tu a tam skutečná žánrová perla. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů na legendárním Supermaxu. Úchvatná úvodní znělka, povedené a napínavé příběhy. Dnes už bych se jich však nejspíš nebála a také ukázky ze znělky na mě působí poněkud lacině:) Filmový vývoj udělal své, ale ta nostalgie a vzpomínky jsou nevyhasínající. "Děsí Vás příběhy o přízracích, bezhlavých jezdcích nebo klekánicích? Chcete opět prožít mrazení v zádech a strachy nevydat ze sebe ani hlásku? Už se bojíte? Měli byste! Další strašidelné příběhy Vám v seriálu Bojíte se tmy, bude vyprávět Supermax." :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama