Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

tXtX 

všechny recenze uživatele

Kultový misteriózny seriál z dielne SuperMaxu, ktorý mi občas nepekne znepríjemňoval večery. Dnes je už možno (určite) drvivá väčšina poviedok na smiech, ale verte mi, že v ranom veku to na človeka pôsobí fakt desivo. Sú však časti, ktoré obstoja bez mihnutia oka aj dnes (diel s názvom The Tale of the Midnight Madness - odporúčam). Už len samotná znelka a úvod svojho času naháňal strach.. Staré dobré časy. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem jako malej miloval. Tenhle seriál mi myslím dost pomohl budovat kladný vztah k hororům, který mám dnes. Některé epizody byly samozřejmě slabší (některé snad i hrozné), ale většina byla velice povedená, ať už jde o skvělou atmosféru, příběh a nebo pointu. Na kanadský seriál dost dobré. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

To se mi líbilo moc. Krásně naivní jako knihovnička Buldoka Stopy hrůzy. Taky na tom občas dělal R. L. Stine. Nejpamátnější byl díl The Tale of the Midnight Madness o tom, jak staré kino zachránil horor ve stylu Nosferatu - ovšem s koncem, ve kterém vyhrál upír... a ten pak opustil stříbrné plátno. Výtečné nápady, chytré zvraty, tu a tam skutečná žánrová perla. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Strašidelné příběhy pro děti - jemnější varianta "Krajních mezí", "Twilight zone" a podobných rádoby strašidelných bajek pro hojné masy TV diváků, co by u skutečného horroru potřebovali pampersky a pak by museli ještě půl roku spát při rozsvíceném světle. Máte-li otrlého potomka do 12-ti let věku, pak to pro něj po setmění bude zážitek (většinou). Mě už tahle soft horor série potkala v době, kdy jsem byla uvyklá daleko větším drsárnám... jsem holt úchylné morbído už odmalička. 55% ()

liberita 

všechny recenze uživatele

V detstve som tento seriál nepoznala a dostala sa k nemu až neskôr, v mojom prípade sa teda nijaké vysoké hodnotenie z nostalgických dôvodov nekoná. Po zhliadnutí viacerých dielov konštatujem, že seriál veľmi nemá čo ponúknuť, príbehy vydesia málokoho, sú predvídateľné a navyše mnohé časti majú podobnú dejovú schému. Ale pobaviť sa na ňom dá, hoci na veciach, ktoré určite nemali privodiť smiech, či už sú to až príliš amatérske herecké výkony všetkých zúčastnených, primitívna hudba, trápne dialógy alebo lacné kulisy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama