foto

Diana Kadłubowska

  • nar. 26.3.1974 (46 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zakochani

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zaginiona wdowa (E08)
Ślad (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S10E03)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Matczyne serce (S15E06)
2009 39 i pół (TV seriál)
Pogrzeb (S03E10)
Rola życia (S03E09)
Liceum (S03E08)
další epizody (12)
2008 39 i pół (TV seriál)
Nowa droga życia (S01E10)
Krawaciarz (S01E09)
Kawałek podłogi (S01E08)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyrok (S01E08)
Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2007 Ekipa (TV seriál)
Ucieczka (E08)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Regina (TV seriál)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Karciarz (S03E04)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Śmiertelna diagnoza (S04E25)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Superklej (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky