foto

Sean O'Byrne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 I Am You
2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
1999 Mystery, Aljaška

TV seriály

1992 Picket Fences (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Timecop
1989 Moucha II
1987 Storm

TV seriály

1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace