foto

Martyna Kliszewska

  • nar. 7.8.1974 (45 let)
    Wodzisław Śląski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Sen mara, Bóg wiara (S03E01)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 1 (S03E01)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obrona konieczna (S05E10)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
Kara śmierci (E02)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Przydział (S01E03)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky