foto

Ziemowit Wasielewski

  • nar. 14.8.1980 (39 let)
    Bielsko-Biała, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky