foto

Andrew Merrifield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Walter (S02E18)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Fury (S02E06)
Conversion (S01E15)
2006 Báječná parta (TV seriál)
Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Atlantská střední (TV seriál)
Being Eve (TV seriál)
Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Pointy (S05E11)
1999 The Tribe (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Karty se obrací (S04E18)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
Mladý Hercules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Mizející čin (S03E20)
Brk je mocnější než... (S03E10)
1997 Xena (TV seriál)
Gabrielina Naděje (S03E05)
Byla tam, udělala to (S03E02)
1995 Herkules (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace