foto

Tomasz Budyta

  • nar. 9.8.1957 (63 let)
    Warszawa, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2014 Służby specjalne
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství

TV seriály

2017 Diagnoza (TV seriál)
Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Ucho prezesa (TV seriál)
2015 Skazane (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
2012 Lekarze (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky