foto

Paweł Paczesny

  • nar. 7.11.1987 (32 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Motocykliści (S11E05)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza dawka (S02E10)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 5 (S02E05)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Plan Abwehry (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky