foto

Antony Cotton

  • nar. 5.8.1975 (45 let)
    Bury, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Láska prokletá

TV seriály

2005 Twisted Tales (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
2002 Having It Off (TV seriál)
2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Parralox (S04E01)
2000 Rhona (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Having It Off (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky