foto

Pablo Molinero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El verano que vivimos
La mort de Guillem (TV film)
La ofrenda
Ultrainocencia
2012 Enxaneta
2010 Terrados
2005 Aquitania

TV seriály

2021 Un asunto privado (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Morová rána (TV seriál)
El viejo mundo (S02E06)
Conrado (S02E05)
Eugenia (S02E04)
další epizody (6)
2018 Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Ultrainocencia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky