foto

Shaun Ryder

  • nar. 23.8.1962 (56 let)
    Little Hulton, Greater Manchester, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rise of the Footsoldier 3
1998 Mstitelé

Dokumentární

2013 Shaun Ryder o UFO (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Black Grape - Pop Voodoo (hudební videoklip)
2005 Gorillaz - Dare (hudební videoklip)
1995 Black Grape - In the Name of the Father (hudební videoklip)
1992 Happy Mondays - Stinkin Thinkin (hudební videoklip)
1990 Happy Mondays - Step On (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Judge Romesh (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
Good Morning Britain (TV pořad)
2008 Celebrity Juice (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
2005 Jeremy Kyle Show, The (TV pořad)
2004 The Xtra Factor (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace