Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

viax 

všechny recenze uživatele

Vtipná parodie na bondovky a podobné špionážní thrillery. Mnoho lidí zemře, ale my jsme ušetřeni pohledu na krev. Gentleman Ralpha Fiennese nemá chybu, vůbec všechno chování britské výzvědné služby nemá chybu, ta nadsázka a bagatelizace problémů jsou okouzlující. Uma Thurman se svou plavnou chůzí také stojí za to a Seana Conneryho ve skotském kroji si opravdu nenechám ujít. ()

belldandy 

všechny recenze uživatele

Je mi to až trapné, když vidím vaše reakce, ale mě to bavilo. Dívala jsem se teď podruhé a zas mě to bavilo. Je to taková crazy švanda: Telefonní budka uprostřed trávníku v soukromé zahradě a zvoní v ní telefón. Schody, co nevedou do vyššího, ale stále stejného patra. Matka - muž a otec- žena. Je to roztomile absorudní surreálná komedie, trochu jako Hudson Hawk, ovšem velmi britská... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na výsledku je znát, že je podivně sestříhaný, zbrklý, zmatený. Působí jako voják, kterému granát vybouchl přímo pod nohami, sice přežil, ale na plátně jsme svědky usilovné snahy zachránit, co se dá. Takže srdce sice ještě tepe, ale zbytek je na tom špatně. Výrazná a nápaditá výtvarná stylizace filmu ještě leccos zachrání. Stejně jako herci, samozřejmě včetně Umy v latexu. Jinak velká škoda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Tau ve službách Jejího veličenstva? Okamžitě oběsit za vlastizradu..! Absurdní taškařice producenty nemilosrdně sestříhaná jako bažant na vojně první den přijímače, synonymum pro filmový propadák a spolu s Ligou výjimečných asi jeden z důvodů, proč S.Connery sekl s kariérou. Pokud časem nezežloutnete nudou do odstínu nikotinového ukazováčku Jima Broadbenta, může vás utěšit zadeček Nevěsty obepnutý koženými kalhotami a taky skutečnost, že se po této plyšové Bondovce uchýlil režisér Jeremiáš Chechik už jen k tvorbě neškodných seriálů.. ()

Napoleon-B 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kde mi absolutně uniká nejen zápletka ale naprosto všechno. Poprvé sem to vypnul asi po15 minutách a podruhé sem si řekl že se podívám na celý film a třeba mě překvapí..OMYL, nechápavě sem kroutil hlavou od začátku do konce. A dost dobře nechápu proč se tomuto filmu s tímto námětem propůjčili Sean Connery a Uma Thurman. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama