foto

Alexandr Leňkov

  • nar. 17.5.1943
    Rasskazovo, Tambovská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 21.4.2014 (70 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajna Sněžnoj Korolevy
2012 Ot vinta 3D
2009 Jeden a půl pokoje
Kletba kouzelného kamene
2007 Moscow Chill
2006 Běšenyje děňgi
Gora samocvětov: Ně skažu!
Gora samocvětov: Něposlušnyj medvežonok
Kontrolnyj poceluj
Svoja sredi čuchich
Čego chočet ženščina?
Čeljusti
2005 Sumasšedšij děň
2004 Gora samocvětov: Pro Ivana duraka
Gora samocvětov: Pro barana i kozla
Gora samocvětov: Pro vorona
1999 Něznajka na Luně 2
1998 Lazebník sibiřský
1997 Něznajka na Luně
1996 Agape
1995 Zimňaja višňa 3 (TV film)
1993 Kodex molčanija 2
V straně Bobberov: Oběd s gospodinom Gryzli
1991 Poka grom ně grjanět
1990 Senit zon
1989 V gorodě Soči ťomnyje noči
1988 Ostrov rzhavogo generala
1986 Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
1985 Jako višně v zimě
1983 Priključenija Petrova i Vasečkina, obyknověnnyje i nevěrojatnyje (TV film)
Černá a bílá magie
1980 Črezvyčajnyje obstojatělstva
1978 Rozvrh napozítří
1975 Cirkus v cirkuse
1974 Cesta vesmírem
1972 Čekáme tě, chlapče
Štorm (TV film)
1971 Батька
1968 Urok literatury
1965 Skandál kolem Pampelišky
1964 Klíče od nebe
Vesennije chlopoty

TV seriály

2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
2005 Gora samocvětov (TV seriál)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sindikat killerov (S01E04)
1997 Klubnička (TV seriál)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Gora samocvětov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace