foto

Miloš Horanský

  • nar. 14.6.1932 (86 let)
    Bytča, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chlípník (TV film)
1990 Král kolonád
1989 Labyrint světa (TV film)
1987 Náhodou je príma!
1980 Co je doma, to se počítá, pánové...
1979 Ako listy jedného stromu (TV film)

TV seriály

1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Písmo (S02E01)

Dokumentární

2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Falstaff z Moravy (S13E01)
2011 Příběhy slavných (TV seriál)
Smrt o Vánocích (S12E07)
2010 Příběhy slavných (TV seriál)
Poslední leč Josefa Langmilera (S11E06)
Dobrovolný dárce hlasu (S11E01)
2008 Příběhy slavných (TV seriál)
Poselství přes rampu (S09E04)
2001 Jdu, nevím kam, ale těším se (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Antonius a Kleopatra (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace