foto

Fredric Vogel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Operace Stínový muž
Vann over ild
2016 Børning 2
Neexistence Eddyho Tabla
2014 Børning
2012 Å åpne, å se
2011 Amors baller
2010 Norský nindža

TV seriály

2018 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2017 Stanice Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Post Mortem (E07)
Blindgjenger (E06)
další epizody (6)
2016 Stanice Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)
2015 Okupace (TV seriál)
Červenec (S01E04)
Červen (S01E03)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)

Dokumentární

2018 Per Fugelli - siste resept
2016 Magnus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky