foto

Bob Duggan

  • nar. 17.5.1924
    Newburyport, Massachusetts, USA
  • zem. 8.2.1998 (73 let)
    Riverside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Dogs of Hell
1981 Crazy Times (TV film)
1980 Na lovu
1972 Of Thee I Sing (TV film)
1964 Fate Is the Hunter
I'd Rather Be Rich
1962 The Couch
Všechno se hroutí
1961 Lover Come Back

TV seriály

1980 Sanford (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Anchorman Overboard (S01E12)
1968 The Good Guys (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Holiday Lodge (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace