foto

Filip Gurłacz

  • nar. 1990
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Orzeł. Ostatni patrol
2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
2014 Město 44

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Zakochani po uszy (TV seriál)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Zrada (E06)
další epizody (5)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (7)
W rytmie serca (TV seriál)
Trudny wybór (S03E11)
Komisarz Alex (TV seriál)
Źli chłopcy (S11E04)
2017 Lekarze na start (TV seriál)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Jak kumple (E06)
Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Przegrany (S05E03)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky