Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařka Oliwia se nechá napálit, hodí život ve velkoměstě za hlavu a vyrazí zachránit babiččinu farmu. Přitom se ale zamiluje do fešáka, který něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Síce tuctový poľský romkom v produkcii Netflixu, ale za to odohrávajúci v peknom dedinskom prostredí s domácimi zvieratkami. Škoda za ten takmer dvojhodinový pasáž, vďaka k tomu postráca film dynamiku. Skrátenie o 20 minút by bolo na mieste. Anna Szymańczyk stále má charizmu. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Kuchařka Oliwia hodí život ve velkoměstě za hlavu a vyrazí zachránit babiččinu farmu. Přitom se ale zamiluje do fešáka, který něco tají“. To zní lákavě, ne? Ale nevím, proč s tím otravovat naše sousedy polský, když prvoplánové romantické komedie s předvídatelným dějem si umíme přece natočit samy. Když zavřu oči, tak úplně vidím Petru Hřebíčkovou pod taktovkou například Milana Cieslara, protože zbytečných filmů není nikdy dost a láska kvete v zimě i létě. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zde jsem, jakož již pravidelně, Polákům věřil, aniž bych se podíval na jakékoliv recenze. A to se mi u nich po delší době vymstilo. Poláci tu totiž natočili romantickou komedii se všemi těmi vymoženostmi obecně neurážlivého filmu pro masového diváka po vzoru nás, Čechů, kteří se v podobných trapných a jednoduchých filmech, vyžívají. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za přírodu (normálně hvězdy za přírodu nedávám ,ale jedna hvězda celkově mě přijde málo) a jedna za zvířata jinak kde nic tu nic. Ženské zavolají, že jí zemřela babička ona si vezme 2 dny volno dojede tam mezitím jí odejde auto a zjistí, že ta babička  žije a oni si z ní dělají srandu , protože chtějí, aby za ní přijela a zdědila její farmu. Ona nechce , protože je kuchařka tak ta babička zmizí k nějakému úchylnému dědkovi a nechá to na ní mezitím se zamiluje do chlápka a pak zjistí, že je to majitel nějaké firmy co ji zažaloval a chce po ní peníze. Ona si pak domluví týden volno (takového  šéfa bych si přál) a vše řeší. Bohužel kromě ní , toho chlapa,  jeho bratra  a jedné malé holky jsou tam všichni nesympatičtí   máme tu dva vidláky co mají dohromady jeden mozek (tohle jsem si půjčil z komedie Ten kluk je postrach) řadu stalkerských babek,  tlustou policajtku a již zmiňovaného úchylného dědka. P.s.  už jsem se bál, že tam Netflix nenarve propagandu ,ale ne musel tam prostě píchnout lesby nemohl si to odpustit P. s. 2  Co za idiota si založí firmu na místě kde není signál a to místo není ani na navigaci?  P.s. 3 Jaký je smysl toho, že Netflix k jedné písni dá titulky a k ostatním ne buď ať přeloží všechny nebo žádnou.    40 procent ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama