foto

Rafael Solá Ferrer

  • nar. 1957

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Tatort - Liebeshunger (TV film)
2006 Rozhodnutí (TV film)
2005 Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
Mörderische Elite (TV film)
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 Smrtelné vydírání (TV film)
2001 Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
1999 Hamburk - město strachu (TV film)

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Gestern ist heute (E05)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Král zlodějů (S21E04)
2014 Řeka života (TV seriál)
Shledání na Dunaji (E02)
2010 Poslední polda (TV seriál)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Piraten (S03E01)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Černá vdova (S05E02)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S03E08)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1992 Bill Body - Verrückte Welt des Sports (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky