foto

Stephen Ouimette

  • nar. 30.6.1954 (65 let)
    St. Thomas, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Virtuální maminka (TV film)
Šílený policajt
1999 Heater
Skutečně vražda? (TV film)
1992 Rosey and Buddy Show, The (TV film)
Trial of Red Riding Hood, The (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Le peloton d'exécution (TV film)
Odhadce
1989 Babar hrdinou
Destiny to Order
Top of His Head, The
1987 Nest of Singing Birds, A
1985 In This Corner (TV film)

TV seriály

2018 Cardinal (TV seriál)
El Brujo (S02E06)
Red (S02E01)
2010 Veverka Strašpytel (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Robobrouk (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
The Accuser (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Blaster's Universe (TV seriál)
1998 Maggie and the Ferocious Beast (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
The Dumb Bunnies (TV seriál)
1997 The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
1994 Monster Force (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1992 Psí městečko (TV seriál)
1990 Piggsburg Pigs! (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál) - herec, a.z.
Beetlejuice (TV seriál)
1988 ALF Tales (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky